Lähde mukaan Kultapossuilemaan!

8.-10.11.2013 järjestetään LoNun syysleiri tarpoja, samoaja ja vaeltajaikäisille Eräkössä.

Leirillä testaillaan TaSaVa-ikäisten selviytymistaitoja ja ruoansulatuskykyä aina äärirajoihin asti! Lähde kaverisi ja vartiosi kanssa mukaan Kultapossuilemaan, kerrankin myös Sinä saat olla leiriläinen!

Ilmoittauduthan viim. ke 16.10. palauttamalla ilmoittautumislomakkeen Kolon ulko-oven postilaatikkoon.

Myös vanhemmat ovat äärettömän tervetulleita auttamaan leirijärjestelyissä!

Leirikirjeet jaetaan viikolla 40 jokaiselle ikähaarukkaan kuuluvalle vartiolle heidän kokouksissaan. Kololle jätetään myös muutama ylimääräinen siltä varalta, että kaikki eivät kokoukseen pääse. Lomake on ladattavissa myös alla olevasta linkistä sähköisessä muodossa, josta voit sen tulostaa.  Lomakkeiden avaamiseen tarvitset pdf-tiedostoja lukevan ohjelman (esimerkiksi ilmainen Adobe Reader ).

» Lataa Kultapossu’13 leirikirje ja ilmoittautumislomake